Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloděje zahnal

LITOMĚŘICE – Stihl ho vyfotit; Okradena na parkovišti; Železo neodvezl 

V neděli v odpoledních hodinách se vloupal do chatové oblasti Na Vinicích u Štětí neznámý pachatel. Po rozstříhání oplocení vnikl násilím do jedné z chat, kde sebral nářadí. Následně rozstříhal oplocení pozemku sousední chaty, kde se za pomoci odcizeného nářadí pokoušel rozbít dveře chaty. Při svém jednání byl vyrušen majitelem, který pachatele zahnal a ještě ho stihl vyfotit.
Neznámý pachatel (viz. foto) je ve věku asi 30let, vysoký cca 170 cm, štíhlé postavy, má hnědé krátké vlasy česané na patku a měl na sobě oblečení černé barvy. Žádáme veřejnost o spolupráci. V případě, že můžete poskytnout jakékoliv informace k neznámému pachateli, volejte na linku 158. Děkujeme.

Neznámý pachatelNeznámý pachatel

 

Okradena na parkovišti
V úterý 25. 9. byla okradena 55letá žena na parkovišti u nákupního centra v Lovosicích. Při ukládání nakoupeného zboží do vozidla využil neznámý lapka nestřeženého okamžiku a přivlastnil si ze zavazadlového prostoru kabelku s osobními věcmi v hodnotě 3700 korun. V pátek byl tento případ objasněn díky všímavosti a spolupráci občanů. Lovosičtí policisté na základě zjištěných informací sdělili ve zkráceném přípravném řízení 30letému muži z Libochovicka podezření ze spáchání přečinu krádeže.
 

Železo neodvezl
Při krádeži železného materiálu v areálu výrobní firmy v Libochovicích byl v sobotu přistižen 29letý muž. Do areálu vnikl po přelezení oplocení a odcizil zde uložené železo. Odvézt ho však nestihl, neboť byl na místě zadržen. Libochovičtí policisté následně zjistili, že muž není v tomto oboru nováčkem. V posledních třech letech byl za obdobnou trestnou činnost pravomocně odsouzen. Za trestný čin krádeže si může pobýt až tři roky ve vězení.
 

9. 10 2012
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem