Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloději kovů

ÚSTÍ NAD LABEM - Zloději kovů způsobují statisícové škody. 

Krásnobřezenští policisté šetří případ krádeže elektrických součástek z rozvodných skříní. Dosud neznámý pachatel v průběhu měsíce z osmi rozvodných skříní stožárového osvětlení odcizil desítky jističů, proudových chráničů a jeden komunikační modul. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 52 tisíc korun.

Krádež kabelu
Dosud neznámý pachatel na stavbě ve Všebořicích v průběhu týdne odcizil 330 metrů jednožilového kabelu namotaného na bubnu. Způsobená škoda se pohybuje kolem 150 tisíc korun.

Vloupání do kanceláře
Dosud neznámý zloděj se v průběhu noci vloupal do kanceláře firmy v Předlcích, ze které následně odcizil LCD monitor, radiobudík s CD přehrávačem a rozebraný notebook. Způsobená škoda se pohybuje kolem 6 500 korun.

Pohrdání soudem
Střekovští policisté ve zkráceném přípravném řízení šetří případ 28letého muže, který se již několikrát a bez řádné omluvy nedostavil k soudu ve věci svědecké výpovědi v trestné věci. Tímto jednáním tak opakovaně zmařil jednání soudu a hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 2 let, propadnutí věci nebo jiné majetkové hodnoty.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 25.05.2011

vytisknout  e-mailem