Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloději mražených slepic

ÚSTÍ NAD LABEM - Už se nekradou slepice přes plot, ale rovnou z mrazícího boxu. 

Krásnobřezenští policisté ukončili ve zkráceném přípravném řízení případ vloupání do mrazícího boxu vozidla Iveco. Tři pachatelé (34,24,26) v úterý kolem poledne v ulici Družstevní vnikli do mrazícího boxu vozidla Iveco, ze kterého následně odcizili karton slepic a karton rybích prstů. K jejich překvapení ovšem byli krátce na to zadrženi policejní hlídkou. Všichni tři byli v posledních třech letech pro obdobnou trestnou činnost odsouzeni.

Zloděj má triku několik objektů
Policejní komisař sdělil obvinění 33letému muži z trestného činu Krádeže. Obviněný se v sedmi případech vloupal do různých objektů (sklepní prostory, prodejny, výlohy, kadeřnictví, restaurace atd.). Z těchto objektů odcizil vše, co mu přišlo pod ruku. Například v kadeřnictví odcizil toho tolik, že by si mohl otevřít své vlastní (šampony, kondicionéry, trvalé na vlasy, kulmy, fény, barvy na vlasy atd.). Svým jednáním způsobil celkovou škodu kolem 65 tisíc korun a hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 2 let.

Krádež vozidla
Dosud neznámý pachatel v průběhu noci v lokalitě Všebořic v ulici Vinařská odcizil Citroen Berlingo, bílé barvy, rz: 5U5 74-78, kdy majiteli vznikla škoda kolem 55 tisíc korun.

Vloupání do vozidla
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci v ulici Hoření vloupal do zaparkovaného vozidla Ford Transit, ze kterého následně odcizil autorádio, okružní pilu, AKU vrtačku, kufr s větším množstvím nářadí, vrtačku, brusku a žehličku na ohranění. Majiteli tak způsobil škodu kolem 23 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 07.04.2011 

vytisknout  e-mailem