Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloději prázdniny nemají

DĚČÍN - Stan není trezorem; Kradl pro krásu anebo pro peníze ?; Zlákalo ho Audi; Motorová truhlice pokladů 

Stan není trezorem
 
HŘENSKO – Přijeli poznávat překrásnou českou krajinu a poznali zkaženost českých obyvatel. Postavili si plátěná obydlí v kempu na Staré Olešce a odjeli poznávat okolní svět.  Když se cizinci vrátili ke svým mobilním domovům, zjistili, že jim zatím nějaký vykutálený chmaták odnesl velkou část věcí z jejich stanů v hodnotě třiaosmdesáti tisíc korun. Na místo přivolaným policistům už nezbývalo než jen konstatovat, že se stali oběťmi trestného činu krádeže. Po odcizených věcech i nevychovaném nezbedníkovi  muži zákona  pátrají.
 
Kradl pro krásu anebo pro peníze ?
 
DĚČÍN – Jednu z děčínských drogerií v centru města včera odpoledne navštívil obratný lapka. Z prodejny si odnesl  několik drahých krémů světoznámé značky, za což ho v případě dopadení muži zákona odmění sepsáním protokolů na policejní služebně. Pokud se skutečně děčínským policistům podaří zloděje najít, bude čelit obvinění z trestného činu krádeže, případně i  až dvouleté návštěvě věznice.
 
Zlákalo ho Audi
 
VARNSDORF – Ráno přijel se svým vozem Audi 80 na varnsdorfské parkoviště před obchodním domem, zaparkoval ho a spokojeně odešel. Když se navečer vrátil na místo, kde svůj motorový poklad zanechal, podivil se, kde je vůz. Chvíli mu trvalo, než mu došlo, že mu ho mezitím někdo ukradl. Přivolaní muži zákona zahájili pátrání nejen po odcizeném voze, ale i po výtečníčkovi, který si ho nedovoleně přivlastnil, za což mu v případě dopadení hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.
 
Motorová truhlice pokladů
 
VARNSDORF  – Pohledem zjistil, že je v autě hned několik parádních věcí, které by stály za lup, a tak se osmělil. Vnikl do vozu a odnesl si během chvilky autorádio s odloženou elektronikou. Pokud se varnsdorfským policistům podaří vykutáleného nezbedu najít, bude muset uhradit nejen dvanáct tisíc korun.  Současně bude  také čelit obvinění z trestného činu krádeže, za což mu hrozí až dvouletý pobyt v hotelu s mřížemi.
 
5.8.2010
nprap. Petra Trypesová
e-mail : pisdc@mvcr.cz
tel.: 974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem