Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zloději se zalíbila houpačka

BEROUNSKO - Po překonání oplocení vnikl na pozemek, kde kradl. 

Policisté obvodního oddělení Beroun prošetřují případ odcizené houpačky z pozemku, který byl oznámen na policejní služebnu dne 27. ledna 2021.

Neznámý pachatel v době od 17.00 hodin 25. ledna do 08.00 hodin dne 27. ledna 2021 po překonání oplocení vnikl na pozemek u rodinného domu v Čechově ulici v Králově Dvoře. Na pozemku se mu zalíbilo závěsné houpací křeslo v hnědé barvě, které z místa odcizil. Předběžně vyčíslená škoda je ve výši 5 000,-Kč.

Policisté nyní případ prošetřují jako podezření z trestného činu porušení domovní svobody a po pachateli i houpacím křesle pátrají.

Aby se podařilo pachatele dopadnout, přivítali by policisté informace od případných svědků této události. Poznatky, které by vedly k odhalení totožnosti výtečníka, který vnikl na pozemek v Králově Dvoře v Čechově ulici a odcizil houpací křeslo, sdělte na nejbližší  policejní služebnu nebo na linku 158.

Berounští policisté opět upozorňují občany, aby dbali zvýšené opatrnosti a neponechávali na svých zahradách volně svůj majetek. Zloději umí využít dané situace a po překonání i vysokého oplocení vnikne na pozemek a nezajištěné věci jsou poté pro ně snadnou kořistí, aby se obohatili ve svůj prospěch. Jedině preventivním zabezpečením může každý  předejít krádežím a ochránit si svůj majetek před nenechavci, kteří  odcizením věcí získávají nezákonně finanční prostředky. 

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
28. ledna 2021

vytisknout  e-mailem