Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zloději se zalíbilo elektrokolo

KLADENSKO – Ponechané elektrokolo zmizelo z oploceného pozemku. 

Po devatenácté hodině dne 6. října 2020 bylo oznámeno na obvodní oddělení Unhošť prostřednictvím linky 158 odcizení elektrokola z oploceného pozemku v obci Hřebeč na Kladensku.

Dosud neznámý pachatel v úterý 6. října 2020 v časovém rozmezí od 14.30 do 16.30 hodin po násilném vniknutí do vstupní branky se vloupal na oplocený pozemek v obci Hřebeč v Sadové ulici, kde následně ze zahrady odcizil horské elektrokolo značky Cube. Pachatel tímto svým jednáním způsobil dvaapadesátiletému majiteli škodu, která byla předběžně vyčíslena na částku 96 000,- Kč, z toho škoda vzniklá poškozením činí 2 000,-Kč.

Policisté obvodního oddělení Unhošť nyní tento případ prošetřují jako podezření z trestného činu krádeže a pachateli i odcizeném horském elektrokole pátrají.

Policie vyzývá občany, kteří v inkriminovaném čase zaznamenali pohyb podezřelé osoby v Sadové ulici v obci Hřebeč nebo spatřili přímo při odcizení horského elektrokola, aby poskytli informace na nejbližší policejní služebnu nebo na linku 158.


 

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR Kladno
8. října 2020


 


 


 

vytisknout  e-mailem