Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloději se zaměřují na pracovní nářadí

ÚSTÍ NAD LABEM - škody jdou do desetitisíců + další denní info 

Ústečtí policisté evidují celou řadu případů krádeží pracovního nářadí ze staveb, stavebních buněk, zahradních chat nebo sklepů. Příkladem toho je několik případů z posledních dnů.

Vloupání do stavební buňky
Policisté pátrají po pachateli, který se na staveništi v centru města vloupal do stavební buňky, z níž následně odcizil větší množství elektrického a ručního nářadí (vrtačky, baterie, lana, kabely atd.). Způsobená škoda se pohybuje kolem 51 tisíc korun.

Vloupání do zahradní kůlny
Dosud neznámý zloděj vnikl na pozemek rodinného domu v lokalitě Neštěmic, kde se vloupal do zahradní kůlny a odcizil motorovou pilu zn. Stihl v hodnotě kolem 20 tisíc korun.

Vloupání do úschovny nářadí
Neznámý pachatel v průběhu víkendu vnikl do areálu firmy v Krásném Březně, kde se následně vloupal do úschovny nářadí a odcizil dvě motorové pily, brusku, svářečku, čerpadlo a ruční nářadí. Svým jednáním způsobil škodu kolem 36 tisíc korun.


Z kolárny zmizela dvě horská kola
Krásnobřezenští policisté šetří případ krádeže dvou pánských horských kol z kolárny panelového domu v ulici Anežky České. Neznámý zloděj si shodným klíčem odemkl dveře a kola si jednoduše odvezl. Svým jednáním majiteli způsobil škodu kolem 30 tisíc korun.

Vloupání do restaurace
Všebořičtí policisté pátrají po pachateli, který se v nočních hodinách vloupal do tamní restaurace, kde vnikl do dvou výherních automatů a odcizil z nich finanční hotovost. Způsobená škoda se pohybuje kolem 23 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem