Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloději si již odpykávají trest

ÚSTÍ NAD LABEM - Dva ze tří zlodějů si již odpykávají svůj trest, ale ovšem za jinou trestnou činnost. 

Policejní komisař zahájil trestní stíhání tří mužů (24,28,25) z trestného činu Krádeže a Poškození cizí věci. Obvinění se společně vloupali do několika objektů v lokalitě Trmic. Jednalo se o dva domy v rekonstrukci, garáže a sklad materiálu. Z těchto objektů odcizili radiátory, kabely, čerpadla, stavební materiál, nářadí a další drobnosti. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 68 tisíc korun a pachatelům hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let. V současné době se již dva z těchto pachatelů (24,28) nacházejí ve výkonu trestu odnětí svobody pro jinou trestnou činnost.

Vloupání do zahradní chatky
Dosud neznámý zloděj se v průběhu víkendu v zahrádkářské kolonii ve Svádově vloupal do zahradní chatky, kterou prohledal a následně si z ní odnesl pouze křovinořez. Majiteli tak způsobil škodu kolem 6 tisíc korun.

Ze skladu zmizelo několik metrů kabelu
Ústečtí policisté šetří případ vloupání do skladu v centru města, ke kterému došlo v průběhu víkendu. Dosud neznámý pachatel z tohoto skladu odcizil několikametrový prodlužovací kabel, plynový hořák a drobné nářadí. Způsobená škoda se pohybuje kolem 17 tisíc korun.

Mladík nakupoval rovnou do tašky
Ústečtí policisté ve zrkáceném přípravném řízení šetří případ krádeže v obchodě. Podezřelý 19letý mladík si v prodejně s oblečením v obchodním centru do své tašky naskládal zboří v hodnotě kolem 5 tisíc korun a následně prošel bez zaplacení přes pokladny. K jeho překvapení byl ovšem zadržen prodavačkou a předán do rukou policistů.

Ústí nad Labem 7. dubna 2010

vytisknout  e-mailem