Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Zloději ukradli věci za milion korun

Frýdek-Místek - Zloději se vloupali do chaty Horské služby Beskydy a ukradli sněžné skůtry, GPS navigaci, vysílačky a další věci za milion korun. Policie po nich intenzivně pátrá, za zločin krádeže hrozí pachatelům dva až osm let vězení.  

Ilustrační foto odcizeného skútruIlustrační foto odcizeného skútru

              K vloupání do chaty Horské služby Beskydy došlo ze středy 12. května na pátek 14. května. Objekt je v blízkosti chaty Severka v Mostech u Jablunkova. Neznámí pachatelé vypáčili dveře garáže této chaty a odcizili z ní dva sněžné skůtry značky Lynx - YETI PRO V-800, žluté a modré barvy za 800 tisíc korun, morotorovou pilu, GPS navigaci zn. Garmin, dvě vysílačky zn. Motorola, čelní svítilny, počítač a další věci v celkové hodnotě jednoho milionu korun.
             Policisté ohledali místo činu, zajistili stopy a vyslechli svědky. Pachatelům, po kterých kriminalisté intenzivně pátrají, hrozí za tento zločin dva až osm let vězení. To, že odcizili věci potřebné k záchraně lidských životů, rozhodně nebude pro ně polehčující okolností.
Polisté žádají veřejnost o spolupráci. Pokud někdo má k tomuto případu nějaké informace, sdělte je prosím na lince 158 nebo nejbližší služebně Policie ČR.

Ivan Žurovec

Napsali : Deník

vytisknout  e-mailem