Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Zloděj úřadoval dvakrát

BŘECLAVSKO: Cílem byly osobní vozy. 

Břeclav, Milovice - Policisté během včerejšího dne (10.7.) přijali dvě oznámení, která se týkala stejného druhu trestné činnosti. Pachatelé se tentokrát zaměřili na zaparkovaná vozidla. Pozornost směřovala u obou vloupání na osobní věci zanechané uvnitř auta.

První krádež se stala v Milovicích, pod hrází u řeky Dyje, kdy pachatel rozbil skleněnou výplň dveří Fordu Fiesta a sebral koženou příruční tašku. Zanechaná výše škody se dostala na částku 3 tisíce korun. Další případ šetří policisté v Břeclavi. Během obědu, si neznámý lapka vyhlédl zaparkované osobní vozidlo na parkovišti v centru města. Po rozbití skleněné výplně okna u Volkswagenu vnikl dovnitř a bral vše, co mu přišlo pod ruku. Počítač, notebook, přenosný hard disk, tašku s oděvy, kufr na kolečkách, ale i cestovní pas a univerzitní diplom.Vzniklou škodu si majitel vyčíslil na částku téměř 70 tisíc korun.
 
Policisté v současné době prověřují veškeré získané stopy a poznatky. Předmětem šetření je také to, zda se trestné činnosti dopustil totožný pachatel.
 
nprap. Bc. Hana Kejlová, 11.7.2012

vytisknout  e-mailem