Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloději v nákupních centrech

LITOMĚŘICE - Muž postrádá tašku a žena peněženku 

 

Dvě krádeže zaznamenala v uplynulých dnech litoměřická policie v Albertu a v Intersparu. V Albertu si dostatečně nehlídal svoji tašku 31letý muž a to se mu vymstilo. U pokladen totiž zjistil, že tašku s osobními věcmi, mobilním telefonem, peněženkou a platební kartou postrádá. Návštěva obchodního domu ho vyšla na více než 9 000 Kč. Taková byla totiž hodnota odcizených věcí.
Podobná událost byla zaznamenána i v prodejně Kaufland. Na blíže neurčeném místě nebo na parkovišti byla okradena nebo ztratila svoji peněženku s platební kartou a doklady 32letá žena.
Koncem srpna policistky preventivně informační skupiny policie upozorňovaly nakupující občany o častých kapesních krádežích přímo před nákupními středisky Kaufland a Interspar. Oslovení občané byli poučeni o prevenci krádeže a policistky jim předaly preventivní letáky a žetonky s nápisem „Pozor na zloděje!“ Opakovaně proto upozorňujeme návštěvníky obchodních středisek na zvýšenou ostražitost při vybírání zboží, protože „příležitost dělá zloděje“.
 

vytisknout  e-mailem