Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Zloději vykradli několik aut

JABLONECKO - Během tohoto týdne došlo k vloupání do dvou vozidel v Železném Brodě a do jednoho auta v Jablonci nad Nisou. 

V noci z úterý na středu rozbil zatím nezjištěný lapka okno zadních dveří firemního vozidla značky Ford Ranger, které bylo zaparkováno v ulici Na Vápence. Vnikl dovnitř a ze zadního sedadla odcizil dalekohled značky Breesr Hunter, Aku vrtačku značky Bosch s kufříkem a balíček s medikamenty proti popáleninám. Předběžná škoda byla vyčíslena na částku 6 000 korun. Celková škoda bude upřesněna dodatečně.
Ve stejné ulici došlo krátce před půl pátou ráno k dalšímu vloupání do vozidla značky Alfa Romeo. I v tomto případě zloděj rozbil okno dveří, vnikl do auta a ukradl balíček hracích karet Joker, alkoholtester a malou svítilnu. Celková škoda byla stanovena na částku 1 350 korun.

V Jablonci nad Nisou v ulici Pasecká si zloděj troufl vykrást škodovku za bílého dne. Událost se stala ve čtvrtek odpoledne, kdy pachatel rozbil okno u zadních dveří, vnikl do auta a ukradl autorádio značky Medion v hodnotě 300 korun. Celková škoda byla vyčíslena na částku 1 300 korun. 

Za přečin krádež spáchanou vloupáním hrozí ve všech třech případech pachatelům až dva roky za mřížemi. 
 

19. 12. 2014
por. Petr Kmínek DiS.
KŘP Libereckého kraje, tiskový mluvčí

 

vytisknout  e-mailem