Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zloději vymontovali plastová okna

ÚSTÍ NAD LABEM - K jejich překvapení už na ně venku čekala policejní hlídka. 

Střekovští policisté ve zkráceném přípravné řízení  ukončili případ krádeží plastových oken, kdy dva podezřelí muži (43,50) vnikli do neobydleného objektu, kde vymontovali šest plastových oken a připravili si je k odcizení. Ve chvíli, kdy je snášeli dolů, tak k jejich překvapení na ně již čekala policejní hlídka. Zlodějíčci následně putovali do policejní cely. Svým jednáním způsobili škodu kolem 46 tisíc korun a hrozí jim trest odnětí svobody až do výše 2 let. Starší z pachatelů byl již za majetkovou trestnou činnost v posledních třech letech odsouzen.

Zloděj se dopustil série vloupání
Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ série vloupání do vozidel. Podezřelý 36letý muž se v průběhu zhruba dvou měsíců vloupal do osmi vozidel, z nichž následně odcizil autorádia, kabelky, nářadí, autonavigaci atd. Majitelům tak způsobil škodu kolem 27 tisíc korun.

Zloději kradli benzín
Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ krádeže benzínu, kdy dva podezřelí muži (23,24) kolem čtvrté hodiny ranní z nádrže zaparkovaného vozidla v ulici Bezručova odcizili několik litrů benzínu. Benzín načerpali do předem připraveného kanystru, kdy jeden z pachatelů hlídal a druhý čerpal. Svým jednáním způsobili škodu kolem 7 tisíc korun.

Opilec za volantem
Chlumečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ opilého řidiče za volantem. Policejní hlídka v neděli v brzkých ranních hodinách kontrolovala 29letého řidiče vozidla VW Touareg. Při této kontrole řidič jevil známky opilosti, což také potvrdila dechová zkouška s výsledkem 1,24 promile. Řidič se tak dopustil trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky a hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 1 roku.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 7.10.2011
 

vytisknout  e-mailem