Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zlodějíčci skoro vybílili byt

ÚSTÍ NAD LABEM - Odnesli si skoro veškerou elektroniku a tři kožené bundy. 

Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ vloupání do přízemního bytu v ulici Thomayerova. Tři podezřelí muži (27,35, 30) se v polovině měsíce ledna v odpoledních hodinách vloupali do bytu, ze kterého následně odcizili domácí kino, LCD monitor, PC s příslušenstvím, LCD televizor, vysavač a oblečení. Majiteli tak vznikla škoda kolem 30 tisíc korun. Za uvedené jednání jim hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let.

Vloupání do šatny
Dosud neznámý pachatel se včera ve večerních hodinách ve sportovní hale UJEP vloupal do šatny, ze které následně návštěvníkům haly odcizil mobilní telefon, peníze a doklady. Svým jednáním jim způsobil škodu kolem 6 500 korun.

Krádež vozidla
V průběhu noci z 21.-22.2. v Mojžíři v ulici Peškova došlo k odcizení vozidla VW Golf, šedé metalízy, rz: 3U3 47-73, kdy se způsobená škoda pohybuje kolem 80 tisíc korun.

Ze sklepa zmizely Alu kola
Dosud neznámý zloděj se v průběhu 14 dnů na Střekově v ulici Třebízského vloupal do sklepní kóje, ze které následně odcizil čtyři hliníková kola s letními pneumatikami se znakem Citröenu. Majitelce tak byla způsobena škoda kolem 20 tisíc korun.

Krádež oplechování budovy
Dosud neznámý pachatel v průběhu víkendu z budovy umístěné na točně MHD na Severní Terase odcizil její měděné oplechování. Způsobená škoda se pohybuje kolem 15 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 23.02.2011 

 

vytisknout  e-mailem