Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zmizel mrazák

CHOMUTOV - Zůstal odložený na volně přístupné zahradě, Opět kradl, Sebral věci z chatky...... 

Zmizel mrazák
O pultový mrazák na zmrzlinu přišel majitel restaurace v Kovářské ulici. Mrazák zůstal odložený na volně přístupní zahradě a odtud zmizel. Hodnota odcizené věci byla stanovena na téměř 38 tisíc korun. Krádež vyšetřují policisté z Vejprt.

Opět kradl
Ani tři rozsudky za krádež u soudu v Německu nezabránili 29letému muži z Kadaně, aby své jednání nezopakoval. Tentokrát přišel do prodejny s textilem ve městě a pod oblečení schoval dvě pánské mikiny s kapucí a jedno tričko. S lupem za 1100 korun pak prošel pokladní zónou bez řádného zaplacení. Na muže čeká obvinění z krádeže.

Sebral věci z chatky
31letý Chomutovák vnikl na pozemek zahradní parcely v obci Červený Hrádek. Překonal dveře a vnikl do chatky poškozeného. Na místě sebral rychlovarnou konvici, strunovou sekačku, DVD, kabely a další věci. Za sebou zanechal celkovou škodu za téměř 12 tisíc korun. Muž byl zadržen a bylo mu sděleno podezření z krádeže, poškození cizí věci a porušování domovní svobody.

Rozbil dveře
Obyvatel okresního města ve věku 19 let přišel do ulice Osvobození v Jirkově. Několika údery pěstí a kopy nohou rozbil skleněnou výplň vstupních vchodových dveří do domu. Společenství vlastníků jednotek bude oprava stát nejméně 15 tisíc korun. Co muže k tomuto jednání vedlo, policisté z Jirkova vyšetřují.

Garáž i auto
Do Kostelní ulice v Chomutově se vydal 35letý muž z Křimova. Poškodil zámek na dveřích u garáže, vnikl dovnitř a tuto prohledal. Bez povšimnutí nenechal ani zde zaparkované vozidlo, které také prohledal. Další jednání mu překazila policejní hlídka, která muže zadržela. Vzhledem k minulosti, kdy se již obdobného jednání dopustil, si nyní převzal podezření z krádeže.

19. června 2014
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

vytisknout  e-mailem