Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zmizelo vybavení bytu

CHOMUTOV - Žena věci odstěhovala, Bez peněz..... 

Zmizelo vybavení bytu

Obvinění ze zpronevěry předali kriminalisté v Chomutově ženě ve věku 35 let z města. Na základě smlouvy užívala k bydlení zařízený byt v Holešické ulici. Bez vědomí majitelky z něj následně během června a července odstěhovala lednici, postel, komodu, obrazy a další věci. Uvedené zařízení poškozená ohodnotila na 6300 korun.

Bez peněz

Jirkovští policisté prošetřují oznámení místního obyvatele. Muž uvedl, že v polovině listopadu letošního roku půjčil své známé hotovost ve výši 10 tisíc korun. Ačkoli žena slíbila peníze vrátit, do současné doby tak neučinila. Uvedené jednání policisté vyhodnotili jako podvod.   

Porušil rozhodnutí soudu

Z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání se bude zodpovídat 56letý muž z okresního města. V sobotu ho nalezla přítelkyně v bytě v Havlíčkově ulici. Tam se však podle rozhodnutí Okresního soudu Chomutov nesmí zdržovat ani do něj vstupovat. Rozhodnutí si muž prokazatelně převzal do vlastních rukou a nyní ho porušil. Jeho jednání nyní vyšetřují chomutovští policisté.

Gril i sekeru

Oznámení o vniknutí do chatky přijali včera chomutovští policisté. Majitelka zahrádky v Rokycanově ulici oznámila vloupání. Zahradní chatku kdosi prohledal a odnesl si plynový gril s bombou a sekeru. Za sebou zanechal celkovou škodu přesahující 7 tisíc korun. Uvedené jednání policisté vyšetřují jako krádež.

19. prosince  2017

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207 

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem