Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zmizely další elektromotory

LOUNY - Zloděj se opět zaměřil na česačku chmele... 

Do zemědělského areálu v Dubčanech na Žatecku vnikl v minulých dnech dosud nezjištěný pachatel. Zaměřil se na objekt česačky chmele, dostal se dovnitř a odtud odcizil sedm uskladněných elektromotorů, čímž způsobil poškozené firmě škodu za 23 tisíc korun. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a po pachateli pátrají. Podobná krádež se v minulých dnech odehrála i v Třeskonicích, kde ze sušičky chmele zmizely tři elektromotory (http://www.policie.cz/clanek/naftu-odcizil-z-bagru.aspx).

Vykradená prodejna

Prodejnu potravin v Blatně na Podbořansku navštívil z pondělí na úterý dosud nezjištěný pachatel. Nepřišel nakupovat, ale krást. Po vypáčení vchodových dveří si přisvojil stovky balíčků cigaret různých značek a balený tabák. Dále odcizil z pokladny finanční hotovost. Celková způsobená škoda byla odhadnuta na bezmála 50 tisíc korun. Policisté věc šetří jako trestný čin krádeže a trestný čin poškození cizí věci, po pachateli či pachatelích pátrají.

Pil a řídil

Téměř dvě promile alkoholu v dechu naměřili policisté 49letému muži z Karlovarska, který v neděli, brzy ráno, řídil osobní automobil zn. Škoda Fabia po silnici č. 6 z obce Lomnice do Lubence, a dál směrem na Prahu. Za obcí Ležky vjel pod vlivem alkoholu do pravého příkopu, odkud se snažil vyjet. Naštěstí se mu nic nestalo. Policejní hlídka mu přístrojem Dräger naměřila nejprve 1, 96 promile alkoholu v dechu a následně 1, 75 promile. V úterý, již v době, kdy byl střízlivý, mu policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

nprap. Jaromíra Střelcová

Louny, 16. května 2012   

 

 

vytisknout  e-mailem