Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zmizely lyže i s nosičem

TEPLICE - Zimní vybavení zloděj ukradl z auta i s nosičem; Spravedlnosti neunikl... 

Zmizely lyže i s nosičem
     O sportovní vybavení přišla majitelka osobního vozidla VW Passat, která v uzamykatelném střešním nosiči nechala troje sjezdové lyže a dva snowboardy. Toho využil neznámý pachatel, který odcizil nejen zimní vybavení, ale i nosič, který byl zámkem připevněn ke střešní konstrukci vozidla. Celková škoda přesáhla 16 tisíc korun, policisté věc vyšetřují jako přečin krádeže.
 
Spravedlnosti neunikl
     Policisté dopadli zloděje, který se začátkem srpna vloupal v Teplicích do garáže. Z té si odnesl vrtačku, řetězovou pilu a nabíječku autobaterií. Pachatel, který způsobil škodu přes šest tisíc korun, již byl v minulosti za majetkovou trestnou činnost odsouzen, proto mu nyní hrozí až tři roky za mřížemi.
 
Zloději rozebrali lešení
     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v Krupce odcizil z oploceného pozemku lešení a jeho součásti. Celková škoda přesáhla 90 tisíc korun, pachateli hrozí v případě dopadení za přečiny krádeže a porušování domovní svobody až dvouletý trest odnětí svobody.
 
Policisté žádají občany o spolupráci
     Policie  žádá  občany,  kteří  byli  svědky  níže  uvedených  dopravních nehod o spolupráci.
     K první dopravní nehodě došlo v době od 15.00 hodin dne 5. 11. 2010 do 10.20 hodin dne 6. 11. 2010 v Teplicích, ul. Mostecká. Dosud nezjištěný řidič neustanoveným vozidlem zde poškodil zaparkovaný automobil zn. Renault Laguna a z místa nehody ujel.  
    Ke druhé nehodě došlo dne 11. 11. 2010 v 18.10 hodin v Teplicích na parkovišti u obchodního centra OBI, kde řidič osobního vozidla tovární značky Opel Astra porazil chodkyni. Policisté žádají případné svědky, aby se přihlásili na DI Teplice.
     Veškeré poznatky k nehodám lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 2 a 5, telefon 974 439 266 (260, 267), nebo na linku 158. 
 
Teplice, 22. 11. 2010, nprap. Daniel Vítek
tiskový mluvčí PČR ÚO Teplice
tel. č. 974 439 208
email: pistp@mvcr.cz
 

vytisknout  e-mailem