Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zmrzlinu nechtěla

LITOMĚŘICE – Odnesla si mobil; Pro tašku do auta; Nakupoval, přišel o kolo… 

Počátkem června přijali policisté oznámení o krádeži mobilního telefonu z jednoho litoměřického prodejního stánku zmrzliny. Tehdy neznámý pachatel odcizil obsluze mobilní telefon odložený pod pultem stánku. Škoda byla vyčíslena na 8 tisíc korun. Litoměřičtí policisté na základě operativního šetření záhy zjistili, kdo si místo zmrzliny odnesl mobil. Dnešního dne sdělili podezření ze spáchání trestného činu krádeže 39leté ženě z Litoměřicka. Protože podezřelá byla v posledních třech letech za obdobný skutek pravomocně odsouzena, hrozí jí nyní až tříleté vězení.

Pro tašku do auta

Trpkou zkušenost si odnesl majitel osobního vozidla, který jej ponechal zaparkované u obce Píšťany se zavazadlem uvnitř. V noci na pondělí vnikl do vozidla násilným způsobem neznámý pachatel a odcizil příruční tašku s osobními doklady, finanční hotovostí a dalšími cennostmi za více než 10 tisíc korun. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a po pachateli pátrají.
 

Nakupoval, přišel o kolo…

V pondělí zlákal neznámého zloděje bicykl zaparkovaný ve stojanu na kola u litoměřického nákupního centra. Po odstranění zámku si lapka odvezl horské jízdní kolo v hodnotě 17 tisíc korun. Po neznámém pachateli a dopravním prostředku nyní pátrají litoměřičtí policisté.


Litoměřice, 22. 7. 2014, nprap. Pavla Kofrová
Oddělení tisku a prevence Litoměřice
tel.: +420 974 436 208
+420 724 101 966
e-mail: krpulk.kr.pis.lt@pcr.cz
 

vytisknout  e-mailem