Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Značkové hodinky byly padělkem

MOST - Nákupy přes internet mohou skončit zklamáním; Lest jí nevyšla, čokoládová vajíčka putovaly zpět do regálů. 

Koupě zboží přes internet může být někdy riziková. O tom se přesvědčil jeden muž z Mostecka. Na jednom portálu si přes internet objednal značkové hodinky. Po doručení minulý týden zaplatil dobírku několik tisíc korun. Doma ho však čekalo nemilé překvapení. Hodinky nebyly originálem, ale padělkem. Obrátil se proto na policii, která nyní věc šetří pro podezření z podvodného jednání.

 

Překročil rychlost a porušil zákaz řízení

Dopravní policisté minulý týden v odpoledních hodinách zastavili a kontrolovali řidiče osobního vozidla tovární značky Citroen. Řidič totiž na silnici překročil stanovenou rychlost, když v úseku silnice I/13, kde je povolená rychlost 90 km/h, jel rychlostí 123 km /h. Hlídka na místě dále zjistila, že muž za volantem má navíc platný zákaz řízení vydaný Magistrátem města Mostu, který má až do dubna roku 2017. Policisté 32letému řidiči z Litvínova sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

 

V lékárně ukradl šampony, ty prodal

Litvínovští policisté sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže ve zkráceném přípravném řízení 22letému muži z Mostu poté, co ho odhalili jako podezřelého. Ten měl tento měsíc v jedné litvínovské prodejně využít okamžiku, když se pracovnici provozovny věnovali přítomným zákazníkům a z prodejního pultu měl odcizit šampony na vlasy v hodnotě 1 550 korun. Lup údajně zpeněžil.

 

Lest jí nevyšla, skončila na policii, 142 vajíček musela vrátit

S nepoctivým úmyslem přišla do jednoho mosteckého supermarketu 30letá žena z Mostu. V oddělení s cukrovinkami si do tašek dala krabice, ve kterých bylo více jak 100 čokoládových vajíček. Tašky si poté položila u pokladny, která nebyla obsazena a poté prošla pokladnami, aniž by něco platila. Pak chvilku před pokladnami čekala na vhodnou příležitost, protáhla přes pokladny tašky a z prodejny odcházela. Pracovníci ostrahy ji s lupem zadrželi a předali policii. Jak se ukázalo, žena již v minulosti kradla a byla za to odsouzena. Cukrovinky v hodnotě 3 886 korun byly zajištěny a vráceny zpět do prodejny. Žena si na policii převzala záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže.

 

nprap. Ludmila Světláková

Most 30. května 2016

 

 

 

.   

vytisknout  e-mailem