Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Znásilněná 17letá dívka

SOKOLOV – Policisté pátrají po neznámém pachateli 

Dnes v dopoledne mezi 9:30 a 10:00 hodinou došlo ke zločinu znásilnění sedmnáctileté dívky. Dívce zastavilo před hlavní branou Velkolomu Jiří velké osobní vozidlo (pravděpodobně se jedná o vozidlo AUDI Q5), černé barvy se zatmavenými skly zadních dveří a s registrační značkou RH OM 11,  která byla odcizena v Německé spolkové republice. Při jízdě mezi Velkolomem Jiří a Lomnicí došlo ke znásilnění. Muž ve vozidle hovořil česky s ukrajinským nebo ruským přízvukem. 

Kriminalisté zjistili, že by se mělo jednat o muže bílé pleti, vysokého cca 180cm, urostlé svalnaté postavy, měl blond krátké vlasy, modré oči a přes levé obočí 2 cm dlouhou jizvu.
 
Na sobě měl oblečené tmavé kalhoty, černou plátěnou bundu bez nápisu. V době, kdy dívce zastavil, měl na očích sluneční brýle. 
 
Sokolovští policisté žádají o pomoc při pátrání po pachateli znásilnění a vozidlu. Žádáme svědky, kteří se v uvedenou dobu pohybovali v okolí hlavní brány Velkolomu Jiří, nebo mezi velkolomem a obcí Lomnice, aby kontaktovali bezplatnou linku 158 nebo nejbližší policejní služebnu. Pachateli v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody na dvě léta až deset let.
 
por. Ing. Bc. Pavel Valenta
8.dubna 2011
 
 
Odkazy do noveho okna

identikit pachatele

identikit pachatele 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem