Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Znásilnění

KARLOVARSKO - Pachatel zadržen 

Karlovarští kriminalisté včera večer zadrželi dvaadvacetiletého muže z Karlovarska, který v neděli ráno v Ostrově nad Ohří znásilnil šestatřicetiletou ženu. Jak jsme již včera informovali a jak ukázalo i vyšetřování tohoto závažného zločinu, pachatel má na svědomí ještě další dva pokusy o znásilnění. Ty se mu ale naštěstí nepodařily, neboť v prvním případě se žena, kterou obtěžoval ve výtahu ubránila a ve druhém případě se zalekl syna, který vyběhl z pokoje. Po těchto dvou neúspěšných pokusech svou agresivitu vystupňoval tak, že šestatřicetiletá žena, kterou následně přepadl v jejím bytě, již neměla šanci se ubránit.
 
Policisté na vypátrání pachatele nasadili veškeré síly a včera večer ho zadrželi. O něco později se pachatel ke všemu přiznal. Nyní se nachází v policejní cele, kde ho čeká obvinění ze zločinu znásilnění a přečinu porušování domovní svobody. Ze strany policie bude podán návrh na vzetí do vazby. Pachateli hrozí až deset let ve vězení.
 
Karlovarští kriminalisté by tímto chtěli také velmi poděkovat veřejně sdělovacím prostředkům za rychlé a efektivní zveřejnění pátrání po pachateli a také veřejnosti za aktivitu a mnoho poznatků.
 
mjr. Mgr. Bc. Andrea Pomichalová
8.12.2010

vytisknout  e-mailem