Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Znásilnil ženu

JABLONEC N.N. - Nyní pyká ve věznici 


Policisté řeší ve své každodenní pracovní náplni řadu různých trestných činů. Mezi ty nejméně oblíbené patří bezesporu i trestný čin Znásilnění. Policisté jej nevyšetřují každý den, ale v posledních dnech tato situace bohužel nastala.
25-letý muž z Jablonce n.N. si vyhlédl ženu jdoucí v nočních hodinách samotnou po ulici Jabloncem n.N. Ženu muž doběhl, povalil ji na zem a dopustil se na ni spáchání zločinu Znásilnění. Policisté několik dní intenzivně pátrali po muži, kterého žena ve své výpovědi popsala, až se jim podařilo muže správně vytipovat a zadržet. Vzhledem k závažnosti případu se nejednalo o lehký úkol, ale policisté se jej zhostili na výbornou. Po zadržení putoval muž do policejní cely, poté k výslechu a na základě důkazů a přiznání byl na jeho osobu podán návrh na vzetí do vazby.
V současné době si ženy v Jablonci n.N. mohou oddychnout, protože pachatel zpytuje své svědomí ve Vazební věznici, kam byl příkazem soudce Okresního soudu umístěn. Za spáchání zločinu Znásilnění může být muž potrestán odnětím svobody v trvání až deset let.

 

vytisknout  e-mailem