Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Zodpovídá se z krádeží za 160 tis. Kč.

CHEB - Při posledním vloupání nechal na místě průkaz pojištěnce. 

Rozšíření obvinění se dočkal 25letý muž z Plané. Obviněnému, který je v současné době již ve vazební věznici rozšířili chebští kriminalisté obvinění z krádeže. Dopustit se měl také porušení domovní svobody a neoprávněného opatření padělání a pozměnění platebního prostředku.
 
V dubnu a květnu letošního roku se měl vloupat do několika domů, ze kterých měl brát různé věci především zlaté šperky, finanční hotovost, mobil nebo stříbrné mince. Poslední vloupání se mu však nevydařilo. Při krádeži šperků a peněz byl přistižen manželem poškozené. Muž chytil pachatele za bundu, aby mu znemožnil útěk. Pachatel se mu ale snažil vysmeknout, oba následkem přetahování spadli ze schodů, kde se obviněný muži vysmekl a utekl. Na místě po něm však zůstala bunda s trikem, které měl na sobě a dokonce utekl i bez bot. Příjemným překvapením po policisty byl nález průkazky zdravotní pojišťovny se jménem obviněného v zanechané bundě na místě činu.
 
Celková škoda, kterou měl obviněný napáchat, dosahuje 160 tisíc korun. V případě prokázání viny mu hrozí až 5letý trest odnětí svobody.
 
nprap. Mgr. Kateřina Böhmová
20. září 2013


 

vytisknout  e-mailem