Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

AKTUALIZACE - Střelba ve Vrchlabí

TRUTNOVSKO - Manželskému páru již nebylo pomoci. 

 
AKTUALIZACE  20. 8. 2013,  9:00
Pitva prokázala u manželů střelné poranění hlavy, u obou se jednalo o jedno střelné zranění způsobené samonabíjecí pistolí. Několik další střel skončilo v různých částech místnosti.
Průběh celé události prokáže znalecké zkoumání.  Výsledky můžeme očekávat do jednoho měsíce. Nejpravděpodobnějším motivem se jeví špatná finanční situace manželů.
 
mjr. Iva Kormošová
20. 8. 2013, 8:55
_____________________________________________________________________
Auto PČRIlustrační foto/Archiv Policie ČR
Včera 17.8.2013 krátce po 20. hodině přijal operační důstojník hlášení, že v jednom panelovém domě ve Vrchlabí je slyšet střelba. Na místo okamžitě vyjeli policisté i lékařská záchranná služba.
 
Policisté po násilném vniknutí do bytu našli na zemi dvě bezvládná těla. Přivolaný lékař jim už nemohl pomoci a zkonstatoval smrt. Jednalo se o manželský pár, muž ve věku 60 a žena 56 let, který v domě bydlel.
 
Na místo přijel krajský výjezd spolu s kriminalistickými techniky, kteří místo činu do rána ohledávali. Na místě našli střelnou zbraň, legálně drženou  obyvatelem bytu. Prvotním šetřením kriminalisté již vyloučili zavinění  třetí osobou.
 
Přesné okolnosti případu krajští kriminalisté dále vyšetřují. Bližšží informace ohledně smrti manželů prokáže nařízená soudní pitva.

mjr. Iva Kormošová
18.8.2013, 10:18

 

vytisknout  e-mailem