Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Sražený chodec zemřel

TRUTNOVSKO -Na silnici č.14 u Vrchlabí srazila řidička chodce 

Čtyři minuty po půl šesté ráno došlo na silnici č. 14 u letiště v Lánově ve směru na Vrchlabí k tragické dopravní nehodě. Pětatřicetiletá řidička jedoucí mimo

Vrchlabí LánovVrchlabí Lánov
obec nestačila zabrzdit, když podle svých slov na poslední chvíli v levotočivé zatáčce zahlédla na silnici postavu. Bohužel již nestihla vozidlo zastavit a téměř okamžitě prý ucítila náraz. Je nutno zmínit, že pětatřicetiletý chodec měl na sobě černou bundou, černé kalhoty a černé boty. Nebyl označen žádným reflexním prvkem. Lékaři na místě prováděli jeho resuscitaci, která ale byla bohužel neúspěšná. 

Alkohol byl dechovou zkouškou u řidičky osobního vozidla vyloučen.

Z důvody vyšetřování nehody byla komunikace v daném úseku na tři hodiny zcela uzavřena. Trutnovští policisté tuto tragickou nehodu samozřejmě intenzivně vyšetřují a v této souvislosti žádají o spolupráci:

Podle výpovědi řidičky je zřejmé, že těsně před nehodou, tedy krátce po 5:30, projíždělo ve směru od Vrchlabí zatím nezjištěné osobní auto, jehož řidič by mohl policistům poskytnout důležité svědectví, zejména k chování chodce na vozovce.

Tohoto řidiče nebo řidičku tedy prosíme, aby se přihlásil(a) na kterékoliv policejní služebně, dopravním policistům v Trutnově, nebo na linku 158. 

mjr. Mgr. Ivana Ježková, 15.3.2015, 9:00

Odkazy do noveho okna

Vrchlabí Lánov

15.3.2015 

Detailní náhled

Vrchlabí Lánov

15.3.2015 

Detailní náhled

Vrchlabí Lánov

15.3.2015 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem