Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Víkend na Rychnovsku

Krádeže z chalup, aut i sklepů  

K vloupání do hájenky došlo v pátek v Uhřínově. Zatím neznámý pachatel po rozbití dvou špaletových oken vnikl dovnitř. Z kanceláře sebral láhev Jima Beama. Dále krumpáčem na půdě poškodil dřevěné dveře. Majiteli způsobil škodu přes 6 tisíc korun.

K vloupání do zaparkovaného vozidla Peugeot Boxer došlo v pátek v Pěčíně. Zde zatím neznámý pachatel rozbil přední boční okno. Po prohledání vozidla z auta sebral autorádio, kožený kufr s dokumenty. Škoda je zatím vyčíslena na více jak 3 tisíce korun.

V sobotu byl řešen případ vloupání do chalupy ve Slatině nad Orlicí. Zde zatím neznámý pachatel po rozbití okna vnikl dovnitř. V chalupě poškodil obraz. Majiteli vznikla škoda 7 tisíc korun.

K vloupání do sklepních kójí došlo včera odpoledne v Rychnově nad Kněžnou. Zde se neznámý pachatel vloupal do společných sklepních kójí a sušárny. Sebou si odnesl pánskou lyžařskou bundu, lyžařské kalhoty, pánské boty na snowboard, snowboard, sjezdové lyže, dvoje běžky a boty na běžky. Majitelům svým jednáním způsobil škodu přes 31 tisíc korun.
nprap. Bc Pavel Vymetálek

vytisknout  e-mailem