Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Poděkování policii za akci v Kopřivnici

MS kraj: V sobotu proběhla v Kopřivnici akce TIPCARS TUNING SHOW, policisté byli za akci oceněni hlavním pořadatelem. 

Podle rozhodnutí vlády byl v České republice vyhlášen na 17. a 18. dubna Den smutku. Sportovní akce v Kopřivnici 17.4.2010 zrušena nebyla. Pořadatelé a účastníci TipCars Tuning Show se připojili k uctění obětí polského neštěstí minutou ticha.
 
Na hladkém průběhu celé sportovní akce se podíleli, jako při konání předcházejících ročníků, policisté Krajského ředitelství policie Moravskoslezského kraje ve spolupráci s kolegy z územních odborů a policisté z preventivně informační skupiny Nový Jičín. Především krajská dopravní policie a policisté územního odboru Nový Jičín zajišťovali příjezd, parkování a pohyb motorizovaných i nemotorizovaných návštěvníků. K zabezpečení příjemného dne byli přítomni i další policisté z kraje.
 
Díky precizní spolupráce pořadatelů s realizačním týmem policistů nevznikly žádné větší problémy či nesnáze, které by komplikovaly situaci. Policisté řídili průběžně dopravu, účastníkům byly poskytnuty ucelené informace k průběhu sportovního dne z médií a prostřednictvím pořadatelů i policistů přímo na místě. Samozřejmostí bylo dohlížení na dodržování pravidel silničního provozu. V případě zjištění přestupkového jednání byli řidiči řešeni v rámci zákona o provozu na pozemních komunikacích, ale přesto můžeme říct, že porušení zákona ze strany řidičů bylo minimální.
 
V odpoledních hodinách se policistům dostalo ocenění. Hlavní pořadatel pozval na podium vedoucího opatření a řidiče VW Passat. Z rukou pořadatelů policisté převzali pohár – Zvláštní cenu pořadatelů TIPCARS TUNING SHOW; ústy moderátora akce Leoše Mareše jim bylo rovněž adresováno poděkování. Opět se potvrdila perfektní spolupráce policistů s pořadateli, o čemž svědčí i předané ocenění.

 

 
por. Ing. Stanislav Sobol    
preventivně informační oddělení
Krajské ředitelství policie Moravskoslezského kraje
Ostrava 19. dubna 2010
 

vytisknout  e-mailem