Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Zloděj kuřák

ÚO Bruntál - z prodejny odcizil přes tři stovky cigaret a další zprávy z okresu 

Krádež dobytka
Odcizení dobytka nahlásil včera 22.8.2011 rýmařovským policistům místní zemědělec. V době od 13.7. do 17.8.2011 mu z pastvin v Janovicích odcizil neznámý pachatel šest kusů skotu. Dva býky, tři jalovice a jednu krávu v celkové hodnotě přes 93 tisíc Kč.
 
Nafta je v kurzu
Z neděle 21. na pondělí 22.8.2011 v Jiříkově dosud neznámý pachatel odšrouboval víčka nádrží dvou zaparkovaných traktorů. Z nich odcizil celkem 350 litrů motorové nafty. Způsobená škoda činí kolem 12 tisíc Kč.
 
Nenastoupil do výkonu trestu
Včera 22.8.2011 bruntálští policisté zadrželi na ulici Pěší celostátně hledaného 18letého mladíka. Ten se schovával v bytě své matky. Od letošního května byl v celostátním pátrání na základě příkazu k dodání do výkonu trestu. Ještě ten den mu před nástupem do věznice policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí. Toho se měl dopustit tím, že do pěti dnů od převzetí výzvy nenastoupil do výkonu trestu. Písemná výzva mu byla doručena dne 4.5.2011.
 
Do potravin šel krást cigarety a alkohol
Vloupání do prodejny potravin v Rudné pod Pradědem šetří bruntálští policisté. Prozatím neznámý pachatel rozbil okno prodejny a vnikl dovnitř. Ze stojanu odcizil přes 300 krabiček cigaret různých značek a 29 láhví alkoholu (rum, vodka, whisky, víno). Svým jednáním způsobil majiteli škodu přes 24 tisíc Kč.
 
Vlivem podnapilosti nezvládl jízdu na kole
V 19,25 hodin v pondělí 22.8.2011 jel 41letý muž v Krnově na ulici Albrechtická na jízdním kole. Vlivem podnapilosti při jízdě nezvládl řízení a upadl na vozovku. Způsobil si lehké zranění a byl převezen do nemocnice. Při dechové zkoušce mu policisté naměřili na místě nehody 2,60 a následně v nemocnici 2,36 promile alkoholu. Na jízdním kole vznikla škoda ve výši 500 Kč.
                                                                                              
komisař por. Bc. Tušková P.
 pisbr♦mvcr.cz
23.8.2011

vytisknout  e-mailem