Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Odcizená telata

Novojičínska - Zloděj odcizil plemennou krávu Charolais i s čerstvě narozenými telaty. 

V noci z 28 na 29. března odcizil zloděj z ohrady čerstvě narozená telata i s plemennou krávou. Majitel je měl ustájené v ohradníku v Ženklavě na Novojičínsku.

Pouze jeden den se z nich radoval. Druhého dne totiž zjistil, že mu je někdo z ohrady odcizil. Majitel vyčíslil předběžnou škodu na odcizeném skotu na 60 tisíc korun.
Jednalo se o plemennou krávu Charolais, bílé barvy s ušní známkou CZ 118866/702, původem z Francie a dvě telata - býčky bílé barvy, pocházející původem po plemenném býkovi.

Jakékoliv informace k odcizenému skotu poskytněte telefonicky na linku 158, nebo přímo kopřivnickým policistům na tel. číslo 974 735 731.


Odcizené auto na apríla

Od pátku do neděle 1. dubna odcizili pachatelé dvě vozidla ve Frenštátě pod Radhoštěm. Oba případy prověřujeme s podezřením ze spáchání přečinu neoprávněného užívání cizí věci.

Prvního vozidla zn. Š Fabie šedé metalízy se zmocnil pachatel z parkoviště ul. Sídliště Beskydská, v noci z 29. - 30. 3. 2012. Majiteli vozidla tak způsobil škodu ve výši 150 tisíc korun.
Druhého vozidla se pachatel zmocnil v průběhu noci 1. dubna. Osobní automobil zn. Renault Laguna černé metalízy bylo zaparkováno na ulici Nádražní.
Po vozidlech pátrají frenštátští policisté. Informace k vozidlům a případným svědkům poskytněte na tel. čísle 974 735 711


Tisková zpráva ze dne 2.4.2012

por. Mgr. Petr Gřes
tiskový mluvčí

 

vytisknout  e-mailem