Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Opatření u brněnské přehrady

BRNO: V souvislosti s ohňostrojem budou v sobotu na pořádek dohlížet desítky policistů. 

V sobotu večer se u brněnské přehrady odehraje tradiční ohňostrojová a dronová show. Oproti běžnému stavu budou na bezpečnost diváků dohlížet desítky policistů. Do opatření budou nasazeni policisté z pořádkové jednotky, služební koně, psovodi, čtyřkolky a kriminalisté, úzce ale budeme spolupracovat s městskou policií. Situaci na místě bude také sledovat speciální monitorovací vůz.

Divákům doporučujeme, aby k přepravě nejlépe využívali MHD nebo IDS JMK, které budou v době přehlídky posílené spoje. V případě, že pojedete vlastním vozidlem, parkujte jen na určených místech. Vždy dbejte pokynů policistů a strážníků. Vozidla, která řidiči ponechají v rozporu s dopravním značením, budou v zájmu udržení průjezdnosti odtažena. Z důvodu zajištění bezpečnosti chodců bude pro motoristy uzavřena ulice Přístavní a část ulice Hrázní, další dílčí uzávěry budou v ulicích Nad Dědinou, Píškova, Stará dálnice (ve směru k ul. Rakovecká), Obvodová (ve směru k ul. Přístavní).

Zároveň upozorňujeme řidiče vozidel, kteří budou zaparkovat na záchytném parkovišti na ulici Stará dálnice, že musí nejpozději do půlnoci s vozidlem odjet, jinak riskují odtažení.

por. Petr Vala, 7. června 2024.

vytisknout  e-mailem