Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Divočák na silnici

Střetu již nešlo zabránit 

Radvanice 4.8.Mezi obcemi Radvanice v Čechách a Jívka vběhlo v ranních hodinách 4. 8. 2010 přímo před vozidlo Audi A6 z pravé strany divoké prase. Po střetu došlo k úhynu divočáka. Ke zranění osob nedošlo a způsobená hmotná škoda je odhadnuta na 85 tisíc korun. Požití alkoholických nápojů u řidiče policisté vyloučili dechovou zkouškou.

 

 

Jívka 4.8.Krátce po poledni 4. 8. 2010 v úseku Radvanice a Jívka došlo k dopravní nehodě. Řidič autobusu značky Mercedes se při vyhýbání protijedoucímu nákladnímu vozidlu najel na pravou krajnici. Pravými koly vozidla vyjel vpravo mimo vozovku, kdy došlo k poškození zpevněné části krajnice. Dechovou zkouškou na alkohol nebylo zjištěno požití alkoholických nápojů. Nikdo nebyl zraněn a vzniklá škoda je vyčíslena na 2 tisíce korun.

 

 

TU 4.8.Na ulici Horská v Trutnově před Family centrem došlo ve středu 4. 8. 2010 před devatenáctou hodinou k dopravní nehodě. Čtyřiadvacetiletý řidič autobusu značky Iribus po zastavení a opětovném vyjíždění z autobusové zastávky zřejmě ohrozil řidiče vozidla Škoda Fabia jedoucího stejným směrem. Levá přední část autobusu narazila do pravé boční části škodovky. Při nehodě nedošlo ke zranění, požití alkoholu u řidičů nebylo zjištěno. Hmotné škody na obou vozidlech jsou odhadnuty na 10 tisíc korun.
nprap. Věra Krejčová
5. 8. 2010
 

Odkazy do noveho okna

Jívka 4.8.

Jívka 4.8. 

Detailní náhled

Radvanice 4.8.

Radvanice 4.8. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem