Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Policisté zajistili dva opilé muže

HAVLÍČKOBRODSKO: Jeden ležel na ulici před domem a druhý v parku 

Ve čtvrtek 5. prosince zajistili policisté dva opilé muže, jeden ležel na ulici v Přibyslavi a druhý v parku v Havlíčkově Brodě.
 
Po osmé hodině večer vyjela policejní hlídka na základě přijatého oznámení do Přibyslavi, kde před domem v části Poříčí ležel značně opilý muž, který budil veřejné pohoršení. Policisté zjistili, že se jedná o čtyřiatřicetiletého muže, samostatné chůze nebyl schopen. Policisté ho zajistili a převezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Muž je podezřelý ze spáchání přestupku proti veřejnému pořádku.
 
Po půl deváté večer přijali policisté na tísňové lince 158 oznámení od ženy, která uvedla, že v Havlíčkově Brodě v parku na ulici Beckovského leží muž a ona neví co mu je. Na místo vyjela policejní hlídka. Policisté zjistili, že ležící muž je opilý. Třiačtyřicetiletého muže zajistili, neboť v mrazivém počasí ohrožoval svůj život a zdraví. Při dechové zkoušce mu policisté naměřili hodnotu 2,75 promile alkoholu. Opilého muže převezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Vzhledem k tomu, že budil veřejné pohoršení, je muž podezřelý ze spáchání přestupku proti veřejnému pořádku.
 
por. Bc. Jana Kroutilová, komisař
6. prosince 2013

vytisknout  e-mailem