Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Sobotní hokejové utkání

HAVLÍČKOBRODSKO: Na veřejný pořádek a bezpečnost silničního provozu budou dohlížet policisté 

V souvislosti s konáním hokejového utkání I. hokejové ligy ČR mezi mužstvy HC Rebel Havlíčkův Brod a HC Horácká Slavia Třebíč v sobotu 19. listopadu v Havlíčkově Brodě  připravili policisté Územního odboru Havlíčkův Brod policejní opatření.
 
Na veřejný pořádek a bezpečnost občanů bude dohlížet několik desítek policistů pořádkové a dopravní služby, včetně policistů pořádkové jednotky  Krajského ředitelství policie kraje Vysočina, služby kriminální policie a vyšetřování a také  strážníci Městské policie Havlíčkův Brod.
 
V době konání hokejového utkání budou policisté dohlížet na dodržování veřejného pořádku, bezpečnost občanů a dále působit preventivně u stadionu a jeho okolí. Velkou pozornost budou policisté věnovat dohledu na bezpečnost silničního provozu, zejména v okolí stadionu, křižovatkách v této lokalitě a na místech určených k parkování. Před a po ukončení utkání budou policisté dohlížet na dodržování veřejného pořádku při přesunu fanoušků ke stadionu a následně při jejich odchodu. Dále budou dohlížet a činit adekvátní opatření na místech určených k parkování vozidel.
 
Zajištění bezpečnosti přímo na stadionu je plně v kompetenci pořadatelské služby. Policisté zde mohou zasáhnout pouze v případě, že dojde k narušení veřejného pořádku a na jeho znovuobnovení pořadatelská služba již nestačí.
 
 
por. Bc. Jana Mazourová, komisař
16.11.2011

vytisknout  e-mailem