Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Tři poškozená vozidla

HAVLÍČKOBRODSKO: Hmotná škoda se vyšplhala na 60 tisíc korun 

Policisté v Havlíčkově Brodě přijali oznámení o poškození osobních vozidel. V pátek 20.4. v době mezi 22.15 a 22.40 hod. neznámý pachatel hodil nalezený kámen na zadní část osobního vozidla Renault Thalia, které bylo zaparkované na otevřeném volně přístupném dvoře domu v obci Dlouhá Ves. Přitom došlo k poškození zadní části střechy vozidla, rozbití skleněné výplně zadního okna a také k poškození pátých dveří vozidla. Poškozeným majitelům vznikla škoda ve výši nejméně 10.000 Kč.

V noci z pátku na sobotu 21.4. zatím neznámý pachatel nezjištěným předmětem poškrábal lak osobního vozidla zn. Renault Scénic. Vozidlo bylo zaparkované na silnici nedaleko restaurace v obci Okrouhlice. Poškozený majitel vyčíslil škodu na 40.000 Kč.

K dalšímu poškození vozidla pak došlo ve stejné době v Havlíčkově Brodě. Neznámý pachatel na parkovišti před prodejnou v Žižkově ulici u zde zaparkovaného vozidla Ford Fusion ulomil pravé zpětné zrcátko a promáčkl pravé přední dveře. Poškozený majitel škodu vyčíslil na 10.000 Kč.

por. Bc. Jana Mazourová, komisař
23.4. 2012

vytisknout  e-mailem