Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Utkání havlíčkobrodských a jihlavských hokejistů

HAVLÍČKOBRODSKO: Policisté budou dohlížet na veřejný pořádek a bezpečnost občanů 

V sobotu 10. listopadu se v Havlíčkově Brodě uskuteční hokejové utkání mezi mužstvy HC Rebel Havlíčkův Brod a HC Dukla Jihlava.
 
„Hokejové utkání jsme vyhodnotili jako rizikové a v souvislosti s jeho konáním jsme připravili policejní opatření. Na bezpečnost občanů, veřejný pořádek a bezpečnost silničního provozu budou dohlížet policisté pořádkové i dopravní služby, včetně pořádkové jednotky,“ řekl velitel opatření plk. Mgr. Aleš Indra. Jak dále dodal, do policejního opatření budou nasazeni členové antikonfliktního týmu Krajského ředitelství policie kraje Vysočina a účastnit se ho budou také strážníci městské policie.
 
Před zahájením hokejového utkání budou policisté dohlížet na přesun fanoušků ke stadionu. Zaměří se na dohled na vlakovém nádraží a dále na příjezdové komunikace ve směru od Jihlavy. Dopravní policisté budou dohlížet na bezpečnost silničního provozu a zejména na parkování vozidel v lokalitě kolem zimního stadionu. 
 
V době konání hokejového utkání budou policisté dohlížet na dodržování veřejného pořádku, bezpečnost občanů, chránit majetek a dále působili preventivně u stadionu a v jeho okolí. O přestávkách se mezi havlíčkobrodskými a jihlavskými fanoušky, kteří vyjdou před stadion, budou pohybovat členové antikonfliktního týmu a situaci budou monitorovat. 
 
Po skončení hokejového utkání budou policisté dohlížet na dodržování veřejného pořádku při rozchodu fanoušků obou mužstev po městě a odjezdu fanoušků jihlavských hokejistů z Havlíčkova Brodu. Dopravní policisté budou po skončení utkání věnovat velkou pozornost dohledu na bezpečnost silničního provozu při odjezdu fanoušků z lokality kolem zimního stadionu vozidly.
 
por. Bc. Jana Kroutilová, komisař
9. listopadu 2012

vytisknout  e-mailem