Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Vloupal se do vozidel

HAVLÍČKOBRODSKO - Zloděj řádil v Havlíčkově Brodě, Chotěboři i Světlé nad Sázavou 

V noci z pátku na sobotu 20.3. se neznámý pachatel po rozbití skleněné výplně okna zadních dveří vloupal do osobního vozidla Mercedes Benz E320, zaparkovaného na otevřeném parkovacím stání před domem v ulici Mírová v Havlíčkově Brodě. Z vozidla odcizil mobilní telefon, digitální fotoaparát a pánskou koženou bundu. Poškozenému majiteli způsobil škodu ve výši nejméně 37.000 Kč.

Ve stejné době neznámý pachatel vnikl nezjištěným způsobem do uzamčeného osobního vozidla Fiat Punto, zaparkovaného v ulici kpt. Jaroše v Havlíčkově Brodě. Z vozidla odcizil autorádio v hodnotě 1.500 Kč.

V době od 17. do 20.3. se neznámý pachatel vloupal do osobního vozidla VW Passat, zaparkovaného před domem v ulici Mezibranská v Chotěboři. U vozidla rozbil sklo pravých předních dveří a následně ze středového panelu odcizil autorádio v hodnotě nejméně 5.000 Kč. Poškozením vozidla způsobil majiteli škodu ve výši 4.500 Kč.
 
Zloděj řádil i ve Světlé nad Sázavou. V noci ze soboty na neděli 21.3. došlo k vloupání do pěti osobních vozidel zn. Opel, Corsa a Astra, Renault 19, VW Transporter a Škoda Fabia. Vozidla byla zaparkovaná na parkovišti v ulicích Na Sídlišti a Na Bradle. U všech vozidel rozbil skleněnou výplň pravých předních dveří. Všechna vozidla prohledal a ze dvou poté odcizil autorádia. Poškozením a odcizením věcí způsobil majitelům škodu v celkové výši nejméně 13.000 Kč.
 

vytisknout  e-mailem