Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Pátrání po hledané ženě

JIHLAVSKO: Policisté se obracejí s žádostí o spolupráci při pátrání na širokou veřejnost  

Jihlavští kriminalisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po hledané ženě, po které je vyhlášeno celostátní pátrání. Na pětapadesátiletou ženu vydalo v lednu letošního roku státní zastupitelství souhlas se zadržením, neboť je důvodně podezřelá ze spáchání majetkové trestné činnosti a trestnímu řízení se vyhýbá. Po ženě policisté pátrají. Na základě šetření se kriminalistům podařilo zjistit, že by se hledaná žena mohla v současné době nacházet na Havlíčkobrodsku. Zároveň by policisté chtěli občany vyzvat k obezřetnosti, pokud se se ženou setkají. Mohla by vyhledávat blízkost zejména starších mužů, ale i starších žen, a pravděpodobně se pokusit o další majetkovou trestnou činnost.
 
Žena má trvalé bydliště v Jihlavě. Je vysoká 176 centimetrů, střední postavy. Má zelenohnědé oči a podle posledních informací má obarvené rovné krátké hnědé vlasy.
 
Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se hledaná žena v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158.
 
Další informace naleznete na níže uvedeném odkazu. Pokud je odkaz neaktivní, byla již hledaná osoba vypátrána.
 
por. Bc. Jana Kroutilová, komisař
9. března 2015

vytisknout  e-mailem