Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Pátrání po pohřešované dívce

JIHLAVSKO: Policisté se obracejí s žádostí o spolupráci při pátrání na širokou veřejnost  

Kriminalisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešované dívce.

Šestnáctiletá dívka z Jihlavy byla naposledy viděna svým blízkým příbuzným ve středu 3. února v ranních hodinách, když ji vyložil před budovou učiliště v Třešti. Sejít se měli odpoledne na stejném místě, dívka ale nepřišla, ani o sobě nepodala žádnou zprávu. Blízký příbuzný dívku v Třešti hledal a v pátrání pokračovala její rodina i následně, když ale vyčerpali všechny svoje možnosti, obrátili se s žádostí o pomoc na policii.

Pohřešovaná dívka je vysoká kolem 170 centimetrů, hubené postavy. Má zelené oči a hnědočerné středně dlouhé vlasy. Na sobě měla dívka naposledy oblečenou černou péřovou bundu s kapucí s hnědým kožešinovým lemem, modré rifle, bílé boty a přes rameno měla černou tašku. Pohřešovaná dívka má na levém lýtku tetování s motivem srdce o velikosti přibližně tři centimetry.

Po pohřešované dívce vyhlásili policisté celostátní pátrání. Informace o pohřešování s jejím popisem byla předána všem policejním hlídkám. Policisté po pohřešované začali ihned po přijetí oznámení pátrat, prověřili zdravotnická zařízení, zábavní podniky, autobusová i vlaková nádraží, obchodní a zábavní centra, příbuzné, známé i kamarády a dívku hledali i na dalších místech, u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohla nacházet. Do současné doby bez kladného výsledku.

Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaná dívka v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158.

Další informace naleznete na níže uvedeném odkazu. Pokud je odkaz neaktivní, byla již pohřešovaná osoba vypátrána.
http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=22580203161607
 

por. Bc. Jana Kroutilová, komisař

4. února 2016

vytisknout  e-mailem