Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Pátrání po pohřešované ženě

JIHLAVSKO: Policisté žádají veřejnost o spolupráci při pátrání 

Jihlavští kriminalisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešované ženě.
 
Pětadvacetiletá žena byla naposledy viděna v místě svého bydliště v Jihlavě v pátek 14. června, odkud odešla kolem páté hodiny ráno. Z následné komunikace se svým blízkým prostřednictvím mobilního telefonu vyplynulo, že by si žena mohla ublížit. Dále již nebyla a není kontaktní. Oznámení o pohřešování policisté přijali dnes v ranních hodinách a okamžitě po ženě začali pátrat.
 
Pohřešovaná žena je vysoká 170 centimetrů, střední postavy. Má hnědé oči a obarvené rovné vlasy v délce na ramena. Na pravém rameni má jizvu v délce přibližně jeden centimetr a dále má piercing v jazyku - nerezovou kuličku.  Žena měla na sobě oblečenou černou mikinu s nápisem Slayer a černé tepláky. Měla u sebe při odchodu také malou taštičku přes rameno černé barvy.
 
Po pohřešované ženě vyhlásili policisté celostátní pátrání. Informace o pohřešování s popisem ženy byla předána všem policejním hlídkám a strážníkům městské policie. Policisté prověřili zdravotnická zařízení, autobusová a vlaková nádraží, jihlavské parky a další místa, kde vzniklo podezření, že by se pohřešovaná mohla nacházet. Pátrali po ženě také u dalších příbuzných a známých. Do současné doby bez kladného výsledku.
 
Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaná žena v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158.
 
 
Fotografii a další údaje o pohřešované ženě jsou na níže uvedeném odkazu, pokud je neaktivní, byla žena již vypátrána. 
http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=8390614131607
 
por. Bc. Jana Kroutilová, komisař
14. června 2013

vytisknout  e-mailem