Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Pátrání po pohřešovaném seniorovi

JIHLAVSKO: Policisté se obracejí s žádostí o spolupráci při pátrání na širokou veřejnost  

Kriminalisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešovaném seniorovi.

Sedmaosmdesátiletý muž byl naposledy spatřen v Jihlavě dnes, ve středu 4. května, kolem půl dvanácté dopoledne na Masarykově náměstí. Muž má zdravotní obtíže a špatně se orientuje v prostoru.

Pohřešovaný muž je vysoký přibližně 170 centimetrů, střední postavy. Má bílé vlasy a na očích má nápadně velké a výrazné brýle. Na sobě má muž oblečenou černou koženkovou bundu, modré rifle a na hlavě má nasazený béžový klobouk. Senior má u sebe černý deštník. Špatně chodí, ale hůl u sebe nemá.

Ihned poté, co policisté přijali oznámení o pohřešování seniora, začali po něm v lokalitě jihlavského Masarykova náměstí pátrat. Po pohřešovaném vyhlásili celostátní pátrání. Informace o pohřešování s jeho popisem byla předána všem policejním hlídkám. Do hledání se zapojili také strážníci městské policie. Policisté prověřili zdravotnická zařízení, prostředky městské hromadné dopravy, autobusová i vlaková nádraží, obchodní domy a centra a muže hledali i na dalších místech, u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohl nacházet. Do současné doby se pohřešovaného seniora nalézt nepodařilo, policisté pokračují v intenzivním pátrání.

Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaný muž v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158.

Další informace naleznete na níže uvedeném odkazu. Pokud je odkaz neaktivní, byla již pohřešovaná osoba vypátrána. http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=14260504161607

 
por. Bc. Jana Kroutilová, komisař

4. května 2016

vytisknout  e-mailem