Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Policisté pátrají po pohřešované dívce

JIHLAVSKO: Pokud jste dívku viděli, volejte linku 158 

Kriminalisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešované dívce.

Sedmnáctiletá dívka odešla z místa svého bydliště v obci na Jihlavsku v pátek 6. listopadu ráno a autobusem odjela do školy v Třešti. Ze školy domů se ale nevrátila a od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu. Pohřešovaná se v současné době může pohybovat ve společnosti osmnáctiletého mladíka.

Pohřešovaná dívka je střední postavy, vysoká asi 160 centimetrů. Má dlouhé rovné blond vlasy, které si podle získaných informací nyní mohla obarvit načerno, a šedomodré oči. V době, kdy byla naposledy viděna, měla na sobě zelenomodrou zimní bundu a s sebou černý batoh značky NIKE.

Policisté po přijetí oznámení vyhlásili po pohřešované celostátní pátrání. Prověřili zdravotnická zařízení, autobusová a vlaková nádraží a zastávky, restaurace a další místa, kde by se pohřešovaná mohla nacházet. Do současné doby se ale dívku nepodařilo vypátrat.

Žádáme občany, kteří pohřešovanou dívku viděli, nebo by mohli sdělit jakoukoli informaci o tom, kde se v současné době nachází nebo pohybuje, aby se přihlásili na lince 158 nebo na nejbližší služebně policie. Fotografii dívky najdete na níže uvedeném odkazu. Pokud je odkaz neaktivní, byla již dívka vypátrána.

http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=21101106151620

por. Bc. Monika Pátková, komisař

13. listopadu 2015

vytisknout  e-mailem