Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Nehodovost o svátcích

PELHŘIMOVSKO: Ani vánoční svátky nezůstaly bez dopravních karambolů. 

 
Sobota 25.12.2010
Po druhé hodině odpolední řešili policisté dopravní přestupek, ke kterému došlo mezi Humpolcem a Pelhřimovem. Řidič osobního automobilu Škoda Felicia předjížděl v místech označených podélnou čárou souvislou neznámý automobil. Nestihl se však bezpečně zařadit před předjížděné vozidlo a došlo k čelnímu střetu s protijedoucím vozidlem Peugeot 405. Osobní automobil Peugeot byl nárazem odmrštěn vpravo mimo komunikaci. Nehoda se obešla bez vážnějších zranění osob. Celková škoda byla vyčíslena na 35 tisíc korun.
 
Krátce před sedmou hodinou večerní došlo mezi obcemi Červená Řečice a Pelhřimov k dopravní nehodě. Řidiči osobního automobilu VW Passat vběhla z pravé strany do jízdní dráhy srna. Řidič již nestačil vozidlo zabrzdit a došlo ke střetu. Při nehodě došlo k usmrcení srny, kterou si převzalo Myslivecké sdružení v Pelhřimově. Policisté škodu na vozidle předběžně vyčíslili na 24 tisíc korun.
 
Neděle 26.12.2010
Krátce po deváté hodině večer vyjížděli policisté k dopravnímu přestupku v Žirovnici. Řidič osobního automobilu Mazda 323 nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a stavu vozovky, dostal s vozidlem smyk, který nezvládl a bočně narazil do zaparkovaného osobního automobilu Suzuki Samurai. Škoda byla předběžně vyčíslena na 35 tisíc korun.
 

por. Ing. Vladimíra Svobodová, tiskpe@mvcr.cz
27.12.2010

 

vytisknout  e-mailem