Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Pátrání po pohřešovaném muži

PELHŘIMOVSKO: Policisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci  

Kriminalisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešovaném muži.

Třiačtyřicetiletý muž z Pacova byl naposledy viděn svými blízkými příbuznými v pondělí 18. července v jedenáct hodin dopoledne v místě svého bydliště. Pohřešovaný muž odjel z domu s vozidlem Škoda Octavia, tmavě modré barvy, registrační značky 6S0 6303. S sebou si vzal věci na ryby. Dále o sobě nepodal žádnou zprávu a do současné doby není kontaktní. Blízcí příbuzní se nejprve snažili muže nalézt sami. Když ale vyčerpali všechny svoje možnosti, obrátili se s žádostí o pomoc na policii.

Pohřešovaný muž je vysoký přibližně 195 centimetrů, střední postavy. Má světle hnědé na krátko střižené vlasy, vousy nosí upravené na takzvaný plnovous. Naposledy na sobě měl oblečené tmavě modré kraťasy a světle modré triko, na pravém kolenu měl černou ortézu a na nohou černé pantofle. Muž se obtížně pohybuje a při chůzi využívá francouzské hole.

Oznámení o pohřešování muže přijali policisté v úterý 19. července po půlnoci. Ihned po něm vyhlásili celostátní pátrání a informace o pohřešování muže byla s jeho popisem předána všem policejním hlídkám. Policisté propátrali široké okolí místa jeho bydliště. Zorganizovali pátrací akci, do které byl nasazen větší počet policistů, kteří se zaměřili na propátrání lokalit rybníků na Pelhřimovsku. Dále policisté prověřili zdravotnická zařízení, autobusová i vlaková nádraží, další příbuzné a známé a muže hledali i na jiných místech, u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohl nacházet. Do současné doby bez kladného výsledku. Po pohřešovaném muži policisté dále pátrají.

Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde by se pohřešovaný muž v současné době mohl nacházet, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158.

Další informace naleznete na níže uvedeném odkazu. Pokud je odkaz neaktivní, byla již pohřešovaná osoba vypátrána.

http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=8400719161617

pprap. David Linhart, vrchní asistent

20. července 2016

vytisknout  e-mailem