Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Policisté hledají svědky tragické dopravní nehody

PELHŘIMOVSKO: Při nehodě zemřel řidič osobního automobilu 

V úterý 19. března před osmou hodinou ráno vyjížděli policisté k dopravní nehodě, ke které došlo v 7.40 hodin na silnici 1. třídy číslo 34 nedaleko obce Záhoří. Řidič nákladního automobilu značky DAF s návěsem jedoucí směrem od Humpolce na Pelhřimov na přímém úseku silnice pokryté vrstvou rozbředlého sněhu nezvládl řízení vozidla a dostal smyk. Následně vyjel do protisměru, kde se čelně střetl s osobním automobilem škoda octavia. Dvaatřicetiletý řidič octavie na následky zranění na místě zemřel.
 
Vyšetřovatel ve středu zahájil trestní stíhání čtyřicetiletého řidiče nákladního automobilu, který je cizím státním příslušníkem, pro trestný čin usmrcení z nedbalosti. Za ten mu hrozí trest odnětí svobody až na šest let.
 
Kriminalisté nyní k objasnění příčin nehody hledají svědky celé události. Žádáme proto občany, kteří v uvedenou dobu projížděli popsaným úsekem nebo se pohybovali v okolí místa nehody a mohli by k tragické nehodě policistům poskytnout důležité informace, aby se přihlásili na tísńové lince 158 nebo přímo pelhřimovským kriminalistům na telefonním čísle 974 274 330.
 
por. Bc. Monika Pátková, komisař
22. března 2013
Odkazy do noveho okna

nehoda Záhoří I

nehoda Záhoří I 

Detailní náhled

nehoda Záhoří

nehoda Záhoří 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem