Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Tři opilci skončili na záchytce

PELHŘIMOVSKO: Během neděle zajistili policisté tři silně opilé muže, kteří ohrožovali své zdraví 

Během první květnové neděle převáželi policisté z Pelhřimovska na protialkoholní záchytnou stanici tři silně opilé muže.

Kolem půl druhé v noci zajistili v místní části Černovic devětatřicetiletého muže, který ležel na trávníku v obci a nebyl schopen samostatného pohybu a komunikace. Při dechové zkoušce mu policisté naměřili v dechu 1,96 promile alkoholu. Vzhledem k venkovní teplotě pohybující se kolem nuly, ohrožoval svůj život a zdraví.

Další silně opilý muž ležel v bezvědomí v Černovicích na chodníku vedle místního hřbitova. Jednalo se o jednadvacetiletého mladíka. Po ošetření zdravotnickou záchrannou službou u něho policisté provedli dechovou zkoušku na alkohol, při které nadýchal 2,34 promile.

Před druhou hodinou odpoledne vyjížděli policisté k prověření oznámení, že na Masarykově ulici v Humpolci leží na zemi silně opilý muž a nemůže se hýbat. Policisté na místě zjistili, že se jedná o dvaačtyřicetiletého muže, který upadl na travnaté ploše u kruhového objezdu a není schopen vstát. Při dechové zkoušce na alkohol muž nadýchal 3,48 promile.

Všichni tři zajištění střízlivěli na protialkoholní záchytné stanici v Jihlavě.

por. Bc. Monika Pátková, komisař

2. května 2016

vytisknout  e-mailem