Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Vloupání do hracích automatů

PELHŘIMOVSKO: Z chladícího boxu se ztratily plechovky semtexu.  

Lukavec, Kámen - Poslední květnový den měli rušný den policisté na Pacovsku. Neznámý pachatel "navštívil" v nočních hodinách dvě restaurace.
   V Lukavci se neznámý lapka vloupal do kuchyně Pivnice U Štainců a odtud pokračoval do skladu pivních sudů a do prostoru výčepu. Jeho cílem byl hrací automat, z kterého odcizil téměř 16.500 korun. Celková škoda na poškozeném zařízení a odcizením drobných mincí z automatu byla vyčíslena na 18.700 korun.
    Pachatel si dále v Lukavci vyhlédl na benzinové čerpací stanici chladicí box, který je umístěn na volném prostranství vedle benzinky. Do boxu se vloupal a odcizil z něho přes osm desítek plechovek s různými nealkoholickými nápoji. Jednalo se např.o sprite, semtex, fantu a coca-colu. Majiteli byla způsobena škoda ve výši téměř 30.000 korun.
    V obci Kámen se během nočních hodin pachatel vloupal do restaurace V Podhradí, kde si opět vyhlédl hrací automat, u kterého vypáčil dvířka. Ze zásuvky výčepního pultu odcizil dva tisíce korun v drobných mincích. Pachatel si z restaurace dále odnesl několik lahví tvrdého alkoholu různých značek, 10 lahví plzeňské dvanáctky a více než 10 krabiček cigaret. Poškozením zařízení v restauraci a odcizením finanční hotovosti a zboží vznikla majiteli škoda za více jak 8.500 korun.
   

por. Bc. Hana Kotková, komisař
1. června 2011

vytisknout  e-mailem