Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Pátrání po nebezpečném pachateli

TŘEBÍČ: Útočník ozbrojený nožem vyhrožoval okolí. 

Ozbrojený pachatel vyhrožoval svému okolí v Třebíči. Několik minut před polednem dne 2.listopadu neznámý útočník slovně napadl v lesním porostu u Městského kulturního střediska Hájek v Třebíči jedenapadesátiletého muže. Při několika bezdůvodných urážkách mával nožem směrem k poškozenému, který rychle z místa utekl.

Téhož dne ve 13 hodin stejný pachatel slovně a fyzicky napadl dvaašedesátiletého muže u rybníka Barák v Třebíči. Opět měl v ruce nůž a vyhrožoval poškozenému, že bude první obětí paranoika. Poté ho strčil do rybníka a mával směrem k němu nožem. Poškozený se bránil, útočníka strčil rovněž do rybníka a z místa utekl.

 

Policisté z Obvodního oddělení Třebíč případ prověřují pro podezření ze spáchání přečinů výtržnictví a nebezpečné vyhrožování. Pachateli hrozí trest odnětí svobody až na tři léta.

 

Útočník byl ve věku kolem 20 let, vysoký 170 – 175 cm, krátce střižených černých vlasů, na bocích vystříhaných a uprostřed hlavy delších. Měl kulatý obličej bez vousů. Oblečen byl do černé bundy s kovovým zipem a černých šusťákových kalhot. Hovořil plynule česky. Po pádu do rybníka měl mokré oblečení.

 

Třebíčští policisté žádají svědky o informace vedoucí k dopadení nebezpečného pachatele, který ohrožuje své okolí nožem. Poznatky můžete sdělit na nejbližší oddělení policie nebo přímo na linku 158.

 

por. Bc. Marcela Lavická, komisař

3. listopadu 2011

vytisknout  e-mailem