Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Policisté pátrají po pachateli krádeže

TŘEBÍČSKO: Muž odcizil na čerpací stanici pohonné hmoty 

Policisté pátrají po pachateli, který odcizil na čerpací stanici v obci Okříšky pohonné hmoty. Ve středu 12. února před půl osmou večer přijelo k čerpací stanici vozidlo, z něhož vystoupil muž a natankoval téměř třicet litrů benzínu a poté bez zaplacení odjel. Případ byl poté oznámen na policii, policisté ho začali šetřit a po pachateli pátrat.
K vozidlu zjistili, že se jednalo o světle modrý automobil se střešním oknem a s brněnskou registrační značkou, pravděpodobně značky Hyundai nebo Honda. Vozidlo vydávalo hlasitý zvuk, což mohlo být způsobeno poškozením výfuku. V automobilu na sedadle spolujezdce seděla ještě další osoba, zřejmě žena. Muž, který pohonné hmoty tankoval, je štíhlé postavy, ve věku přibližně mezi pětatřiceti a čtyřiceti lety, vysoký 180 až 185 centimetrů. Má krátce střižené vlasy s pleší. Na sobě měl muž oblečenou šedou bundu a rifle šedé barvy.
 
Policisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při dopadení pachatele. Žádáme osoby, které by mohly poskytnout informace směřující k dopadení pachatele nebo vypátrání jeho vozidla, aby se přihlásily na tísňovou linku 158.
 
por. Bc. Jana Kroutilová, komisař
17. února 2014  

vytisknout  e-mailem