Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Nehody o víkendu

ŽĎÁRSKO: Policisté asistovali u pěti nehod. 

      Od pátku do neděle se Žďársku stalo pět dopravních nehod. Dvě osoby při nich byly zraněny lehce, jeden řidič utrpěl těžké zranění a dva řidiči se snažili řídit své vozidlo pod vlivem alkoholu. Celková škoda způsobená na vozidlech je vyčíslena na 235 000 korun.

Velkobítešsko: Dopravní nehoda

     Dne 19. února 2010 v 13:45 hodin jel sedmadvacetiletý řidič s vozidlem Peugeot 205 po silnici od obce Křoví. Při jízdě po mokré vozovce se na přímém úseku ve stoupání míjel s protijedoucím vozidlem Hyunady Santa Fe. Obě vozidla se střetla ve středu vozovky. Při nehodě byl lehce zraněn řidič Peueotu. Zkouška na alkohol byla provedena u obou řidičů s negativním výsledkem.


Bystřice nad Pernštejnem: Dopravní nehoda

     Dne 19. února 2010 o půl deváté večer jel pětatřicetiletý řidič s osobním vozidlem Fiat 650 E po ulici Nádražní v Bystřici nad Pernštejnem. Při průjezdu levotočivé zatáčky ve stoupání nedodržel dostatečnou bezpečnostní vzdálenost za před ním jedoucím osobním motorovým vozidlem značky Mazda MX 3 a došlo ke srážce. U řidiče Fiatu bylo na místě provedeno odborné měření na alkohol s pozitivním výsledkem 1,65‰. Na místě mu byl zadržen řidičský průkaz a zakázána další jízda.

por. Mgr. Jana Martincová

vytisknout  e-mailem